Η BMW παρουσίασε στην έκθεση EICMA του Μιλάνο την HP4 RACE, μια supersport μοτοσικλέτα κατασκευασμένη επι το πλείστον από ανθρακονήματα που αναμένεται να οδηγήσει σε μια σειρά περιορισμένης παραγωγής μέσα στο επόμενο έτος.

Η γερμανική εταιρεία ήταν φειδωλή στις πληροφορίες όμως γνωρίζουμε ότι το πλαίσιο, οι ζάντες και αρκετά ακόμη εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.
bmw-hp4-race-3
Από τις φωτογραφίες διακρίνουμε ανάρτηση Ohlins, εξάτμιση Akrapovic και φρένα της Brembo ενώ περιμένουμε να εξοπλίζεται με τα τελευταία ηλεκτρονικά συστήματα αγωνιστικού τύπου μιας και η HP4 RACE βασίζεται στην S 1000 RR.
bmw-hp4-race
Η HP4 RACE είναι η πιο αποκλειστική μοτοσικλέτα στην ιστορία της BMW και η τιμή της αναμένεται να είναι αντίστοιχα υψηλή με την σπανιότητα και την τεχνολογία που κρύβει.
bmw-hp4-race-4
Περισσότερα στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της HP4 θα έχουμε την άνοιξη του 2017 οπότε και θα γίνουν οι πρώτες παραδόσεις της χειροποίητης μοτοσικλέτας. Μέχρι τότε απολαύστε τις φωτογραφίες και τα σκίτσα της.




πηγη
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: