Η Bugatti δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο με πλάνα από τις δοκιμές εξέλιξης της νέας Chiron κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το περασμένο καλοκαίρι, οι τεχνικοί της εταιρείας δοκίμασαν τις αντοχές του πολυτελούς υπεραυτοκινήτου των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ σε ένα ταξίδι 35.000 χιλιομέτρων και διάρκειας 4,5 εβδομάδων.
bugatti-chiron-hot-weather-testing-4
Το «επαγγελματικό ταξίδι» των υπαλλήλων της Bugatti, ξεκίνησε από το Los Angeles και κατέληξε στο Phoenix της Arizona, περνώντας και από τη γνωστή Κοιλάδα του Θανάτου που βρίσκεται κοντά στην πόλη του Las Vegas.
bugatti-chiron-hot-weather-testing-2
Ο θηριώδης W16 κινητήρας χωρητικότητας 8.0 λίτρων με 4 turbo και απόδοση 1.500hp κατάφερε να ανταπεξέλθει στις αφιλόξενες συνθήκες της περιοχής και σε θερμοκρασίες που έφτασαν τους 51.5 βαθμούς κελσίου, χάρη στους 10 ανεμιστήρες που διαθέτει.
bugatti-chiron-hot-weather-testing-3
Στο συγκεκριμένο τεστ για συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών, συμμετείχαν 4 από τα συνολικά 30 πρωτότυπα δοκιμών εξέλιξης της Chiron. Όσοι περαστικοί τις είδαν θα νόμισαν ότι τους πείραξε η ζέστη και τους γελούν τα μάτια τους…





πηγη
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: