Η KTM παρουσίασε στην έκθεση EICMA την ανανεωμένη εκδοχή του 1290 Super Duke R, της naked street μοτοσικλέτας που από όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014 ξεχώρισε χάρη στον εκρηκτικό χαρακτήρα της.

Η 1290 Duke R διατηρεί το ίδιο πλαίσιο, όμως αποκτά πιο επιθετικό σχεδιασμό κυρίως χάρη στο ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος με μεγαλύτερη κλίση. Αναβάθμιση και για τον V-Twin κινητήρα χωρητικότητας 1.301 cc αποδίδει πλέον 177hp 
2017-ktm-1290-super-duke-r-3
Εξωτερικά το μάτι πέφτει πάνω στα νέα φωτιστικά σώμματα LED που είναι διπλά, χωρίς πλαίσιο και ενσωματώνουν τα φώτα ημέρας. Το τιμόνι έχει μεγαλώσει σε πλάτος ενώ μετακινήθηκε πιο χαμηλά και εμπρός για πιο σπορ θέση οδήγησης.
2017-ktm-1290-super-duke-r-1
Οι αλλαγές συμπληρώνονται από τα τη νέα ανάρτηση της WP με upside-down πιρούνι των 48mm, σκληρότερα ελατήρια και πιο επιθετικό στήσιμο. Τέλος, το νέο πακέτο ηλεκτρονικών περιλαμβάνει σύστημα ελέγχου ευστάθειας της Bosch με εξελιγμένο ABS και traction control.
2017_1290_superduker_action_12
Για όσους θέλουν κάτι παραπάνω από την 1290 Super Duke R υπάρχουν τα «performance pack» και «track pack» που περιλαμβάνουν επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού όπως το quickshifter, launch control κ.α. Από πλευράς πρακτικότητας, η μηχανή απέκτησε cruise control, έγχρωμη οθόνη TFT και keyless σύστημα.



πηγη
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: