Η Greyp Bikes από την Κροατία είναι ένα παρακλάδι της Rimac Automobili που κατασκευάζει ηλεκτρικά ποδήλατα. Πρόσφατα, η εταιρεία παρουσίασε το νέο μοντέλο παραγωγής της, με τον κωδικό G12H.


greyp-bikes-g12h-1

Χάρη σε μια μπαταρία ιόντων λιθίου 3 kWh, το ηλεκτρικό ποδήλατο έχει αυτονομία που αγγίζει τα 240km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 45km/h.

greyp-bikes-g12h-2

Το G12H αισθητικά μοιάζει με το ήδη υπάρχον μοντέλο της εταιρείας G12S διατηρώντας το πλαίσιο από ατσάλι με αυξημένη ακαμψία, τα ανθρακονημάτινα καλύμματα, τους τροχούς 26 ιντσών και τις αναρτήσεις RockshoxBoxxer RC

greyp-g12s-electric-bike

Το G12S (εικόνα) το οποίο διατίθεται ήδη σε 26 χώρες, κοστίζει €8,380, και παρόλο που εξοπλίζεται με μικρότερη μπαταρία 1,5 kWh και έχει χαμηλότερη αυτονομία 120km, μπορεί να πετύχει μεγαλύτερη τελική ταχύτητα 70km/h.

greyp-bikes-g12h-3

Το νέο μοντέλο της Greyp Bikes διατηρεί τον ενσωματωμένο αισθητήρα βιομετρικών που χρησιμεύει και για την εκκίνηση του ποδηλάτου σκανάρωντας το δαχτυλικό αποτύπωμα του ιδιοκτήτη.




Πηγη
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: