Στη φετινή EICMA, η Husqvarna παρουσίασε τις εκδόσεις παραγωγής των Vitpilen 401 και Svartpilen 401 που είχαμε δει ως πρωτότυπα στην ίδια έκθεση πριν από 2 χρόνια.
hqv-vitpilen-401-90de-ri
Το Vitpilen 401 (άσπρο βέλος) φορά τον μονοκύλινδρο κινητήρα 375 cc με απόδοση 44hp και προορίζεται για χρήση σε δρόμο.
hqv-vitpilen-401-8
Η έκδοση παραγωγής διατηρεί σε μεγάλο βαθμό το σχεδιασμό του πρωτοτύπου με τη μονή σέλα, την κοντή ουρά και το στρογγυλό LED φωτιστικό σώμμα. Εξοπλίζεται με ανάρτηση WP, ABS της Bosch, slipper clutch, ελαστικά δρόμου Metzeler M5 και σπορ τιμόνι.


hqv-svartpilen-401-10
Το Svartpilen 401 ξεχωρίζει από το αδερφάκι του χάρη στα εκτός δρόμου ελαστικά Pirelli Scorpion Rally STR,, την πρακτική σχάρα στο ντεπόζιτο και τα επιπλέον προστατευτικά μέρη. Το «μαύρο βέλλος» προσφέρει επίσης μια πιο όρθια θέση οδήγησης χάρη στο πλατύτερο τιμόνι σε στυλ motocross.
hqv-vitpilen-401-9
Οι Vitpilen 401 και Svartpilen 401 ανήκουν στη νέα γκάμα «Real Street» της εταιρείας και θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία το φθινόπωρο του 2017. Λίγο μετά είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει και η έκδοση παραγωγής του μεγαλύτερου Vitpilen 701
husqvarna-401-aero-concept
Εκτός από τα δύο μοντέλα παραγωγής η Husqvarna παρουσίασε και το ξεχωριστό πρωτότυπο Vitpilen 401 Aero με ρετρό αεροδυναμικό σχεδιασμό σε στυλ faired.



πηγη
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: