Προχωρούν με τάχιστο ρυθμό οι διαδικασίες για τις νέες προσλήψεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως σημείωσε ο υφυπουργός Μεταφορών, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Αναφερόμενος στα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την αποφυγή συνωστισμού στα ΜΜΜ, ο κ. Κεφαλογιάννης σημείωσε ότι προχωρούν άμεσα οι διαδικασίες για 655 προσλήψεις σε ειδικότητες αιχμής όπως οδηγούς και τεχνίτες.
 
«Στόχος μας είναι οι νεοπροσληφθέντες να είναι στη δουλειά τους το επόμενο τρίμηνο» τόνισε ο αρμόδιος υφυπουργός σημειώνοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα καλυφθούν κενά που είχαν συσσωρευθεί τα προηγούμενα χρόνια.
 
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει δημοσιευθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), που περιλαμβάνει μέτρα για την άμεση ενίσχυση των αστικών συγκοινωνιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Πλέον δίνεται η δυνατότητα στον ΟΑΣΑ να προχωρήσει σε 655 προσλήψεις, σε ειδικότητες αιχμής, με fast track διαδικασίες αλλά υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ δύναται να γίνουν προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, για τις κάτωθι ειδικότητες:

ΔΕ ή ΤΕ Οδηγών
ΔΕ ή ΤΕ Μηχανοδηγών
ΔΕ ή ΤΕ Τεχνιτών πάσης φύσεως οχημάτων και συρμών από τις εταιρείες Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε., Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. και Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.


Πηγη


Ακολούθησε το OSY  TROLLEYBUS DRIVERS   στο Facebook .
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: