Όπως θα δείτε, δίνουμε σοβαρά κίνητρα για την αγορά ή μίσθωση ηλεκτρικών οχημάτων. Αντίστοιχα κίνητρα δίνουμε και για τα φορτηγά, αλλά και για την ανανέωση με ηλεκτρικά οχήματα του στόλου των εταιρειών», τόνισε ο κ. Καραμανλής.

Πουθενά ώμος ο Υπουργός Μεταφορών δεν αναφέρθηκε στην ανανέωση στόλου των λεωφορείων και τρόλλευ στην Αθηνά!!!

Τελικά τι θα κάνετε κύριε Υπουργέ;;;;;;

Θα "δολοφονήσετε" τις συγκοινωνίες  στην Αθηνά!!!!1

Όπως γνωρίζετε τα τρόλλευ της Αθήνας εκτός από την ιστορία τους είναι και ένα από τα οικολογικά μέσα μεταφοράς επιβατών. Γιατί πουθενά δεν αναφέρεστε ποιο θα είναι το μέλλον τους;;;;

Η Αθηνά διαθέτη ένα από τα μεγαλύτερα και σύγχρονα δίκτυα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει καμιά προσπάθεια βελτίωσης, αντίθετος έχει γίνει μεγαλύτερη συρρίκνωση της λειτουργίας. Αυτήν την στιγμή σε καθημερινή φάση κυκλοφορούν 105 οχήματα με την δυνατότητα να κυκλοφορήσουν 200 οχήματα άλλα χρειάζονταν προσλήψεις κάτι το οποίο έχετε να κάνετε από το 2006.

Άλλη μια δυνατότητα που έχουν τα τρόλλευ είναι ότι έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αρκεί να γίνονται η σωστές επισκευαστικές εργασίες, διότι υποδομές υπάρχουν με τα πλέον σύγχρονα αμαξοστάσια τρόλλευ Αττική -Κ. Μύλο και Ρουφ ...... άλλα και εδώ χρειαζότανε προσλήψεις.

Μάλιστα κύριε Υπουργέ ...... προσλήψεις.

Δεν υπάρχει σχέδιο για τις συγκοινωνίες και το ξέρετε άπλα έχετε αφήσει το καράβι ακυβέρνητο.

Σχέδιο δεν είχαν και η προηγούμενη για να μη σας αδικήσουμε.

  Απαντήστε επιτέλους τι θα κάνετε και σταματήστε τα παιχνίδια που παίζετε εις βάρος των εργαζομένων και του επιβατικού κοινού. 


Πηγή


Ακολούθησε το OSY  TROLLEYBUS DRIVERS   στο Facebook .
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: