Ύστερα από την έναρξη των παρουσιάσεων των μονοθεσίων, προεξάρχουσας της Ferrari, και η Red Bull παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο με μια φωτογραφία στα social media.

Το πρωί της Τετάρτης, η ομάδα του Milton Keynes παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο. Αντίθετα με τα προηγούμενα χρόνια, όπου η Red Bull χρησιμοποιούσε καμουφλαρισμένη εμφάνιση, φέτος κατευθείαν χρησιμοποιήθηκαν τα κανονικά χρώματα.

Η RB16 είναι ξεκάθαρα μια αναβαθμισμένη εκδοχή του περσινού μονοθεσίου, κάτι που είχαν πει και στη Red Bull πως θα γινόταν. Η RB15 έδωσε στους κόκκινους ταύρους 3 νίκες το 2019, όλες δια χειρός Max Verstappen.

Ο Ολλανδός θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του νέου μονοθεσίου αργότερα σήμερα στην πίστα του Silverstone για το shakedown της ομάδας.
Ο team mate του, Alexander Albon, θα περιμένει μέχρι την πρώτη ημέρα των δοκιμών ώστε να οδηγήσει την RB16 στη Βαρκελώνη.
Για την ώρα η μοναδική εικόνα του μονοθεσίου είναι αυτή στον τίτλο του άρθρου. Μέσα στην ημέρα θα ακολουθήσουν κι άλλες, μείνετε συντονισμένοι!































Πηγη


Ακολούθησε το OSY  TROLLEYBUS DRIVERS   στο Facebook .
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: