Η ομάδα της McLaren παρουσίασε σήμερα την MCL35, το μονοθέσιο με το οποίο ευελπιστεί να “χτίσει” πάνω στην πολύ καλή περσινή της σεζόν, στην οποία βρέθηκε στο βάθρο μετά από 5 χρόνια!

Σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στην έδρα της ομάδας, στο Woking, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της MCL35, η οποία έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την προκάτοχό της, τόσο οπτικά, όσο και τεχνικά.

Αν και διατηρούνται τα ίδια βασικά χρώματα (πορτοκαλί, μπλε, μαύρο) σε ματ απόχρωση, το μπλε είναι πλέον πιο εμφανές και κυριαρχεί στο πλαϊνό μέρος του μονοθεσίου, ιδιαίτερα γύρω από τα ψυγεία, αλλά και στην εμπρός αεροτομή. Επιπλέον, υπάρχουν και νέα λογότυπα χορηγών.

Οπτικά, το ρύγχος του μονοθεσίου φαίνεται να είναι ελαφρώς αλλαγμένο σε σχέση με πέρυσι, όντας στενότερο, ενώ αλλαγές φαίνεται να υπάρχουν και στα πλαϊνά sidepods, αλλά και στην εισαγωγή του αέρα. Να τονιστεί ότι το φετινό μονοθέσιο αποτελεί το πρώτο στο οποίο ο James Key καθοδήγησε τον σχεδιασμό και την εξέλιξή του, εισερχόμενος στα μέσα του 2019 στην βρετανική εταιρία από την Toro Rosso.

Το μονοθέσιο θα πατήσει επίσημα πίστα την ερχόμενη βδομάδα στην Βαρκελώνη, και εκεί αναμένεται να έχουμε περισσότερα στοιχεία για τις αλλαγές που έχουν γίνει, καθώς παραδοσιακά, εκεί θα παρουσιαστούν νέα εξαρτήματα και αναβαθμίσεις σε σχέση με το μονοθέσιο που χρησιμοποιήθηκε στην παρουσίαση.

Η ομάδα διατηρεί φέτος αναλλοίωτο το οδηγικό δίδυμο του 2019, με τους Carlos Sainz και Lando Norris να έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα από την πολύ καλή περσινή σεζόν, στην οποία η McLaren εξασφάλισε με άνεση την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.


Να θυμίσουμε ακόμη ότι φέτος είναι η τελευταία σεζόν συνεργασίας με την Renault στον τομέα των κινητήρων, καθώς από το 2021 η ομάδα επιστρέφει και πάλι στην Mercedes, με την οποία είχε σταματήσει τη συνεργασία της το 2014.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ήταν εμφανές το πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, τόσο μεταξύ των οδηγών όσο και μεταξύ των ιθυνόντων αυτής, ενώ οι προσδοκίες είναι υψηλότερες φέτος, με την ελπίδα η McLaren να καταφέρει όχι μόνο να εξασφαλίσει και πάλι την τέταρτη θέση, αλλά και να “κοντράρει” σε κάποιες περιστάσεις τις τρεις πρώτες ομάδες.

“Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για όλη την ομάδα”, δήλωσε ο Andreas Seidl, διευθυντής της ομάδας.

“Σήμερα είναι ένα ακόμα βήμα στο ταξίδι μας. Είναι σημαντικό να μην εφησυχαστούμε, καθώς και η φετινή σεζόν θα είναι δύσκολη. Τίποτα δεν είναι εύκολο στη Formula 1, και ο ανταγωνισμός στο μέσο του grid θα είναι έντονος. Έχουμε έξι ημέρες δοκιμών για να προετοιμαστούμε για την έναρξη της νέας σεζόν, και ο Carlos, ο Lando και ολόκληρη η ομάδα εδώ στο MTC και στην πίστα είναι έτοιμοι”.




Πηγη


Ακολούθησε το OSY  TROLLEYBUS DRIVERS   στο Facebook .
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: