Ο μαγευτικός κόσμος του Booty Call είναι γεμάτος από ανθρώπους που δεν είναι έτοιμοι ή δεν θέλουν μία μακροχρόνια σχέση, που δεν τους ταιριάζουν τα one night stands και το μόνο που τους νοιάζει είναι να κάνουν περιστασιακό σεξ με κάποιον με τον οποίο έχουν καλή χημεία. Αν λοιπόν θέλεις κάτι ανάμεσα σε σχέση και «ξεπέτα» της μιας βραδιάς, συνέχισε να διαβάζεις γιατί ακολουθούν όλα όσα πρέπει να ξέρεις.


sex animated GIF

Από το πώς θα καταφέρεις να γνωρίσεις το Booty Call σου μέχρι το τι μπορείς να του στείλεις και τι όχι... Συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες, που χρειάζεται να ξέρεις, όχι μόνο από ειδικούς, αλλά και από τις γυναίκες που έχουν ήδη μπει στο παιχνίδι.

Τι είναι το Booty Call

Οι απόψεις διίστανται γύρω από τον ορισμό του όρου, αλλά επί της ουσίας, απλά σημαίνει ότι κάνεις σεξ. «Οι περισσότεροι συσχετίζουν τον όρο αυτό με μία ξαφνική και έντονη ορμή να κάνεις σεξ, κατά την οποία παίρνεις τηλέφωνο το άτομο που ξέρεις ότι θα είναι διαθέσιμο να σε ικανοποιήσει», λέει η Rosalinda Randall που είναι ειδικός. «Το booty call είναι μία ώριμη, κοινή και ωφέλιμη κατανόηση μεταξύ δύο ανθρώπων, στην οποία αν οι επιθυμίες τους είναι συγχρονισμένες, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην συναντηθούν».
Με την ανάπτυξη βέβαια της τεχνολογίας και την προσθήκη ολοένα και περισσότερων εφαρμογών στα κινητά μας, το «call» δεν σημαίνει πάντοτε τη γνωστή, παραδοσιακή τηλεφωνική κλήση. Με το Facebook, το Instagram και τα apps επικοινωνίας, όπως το Viber και το Whatsapp να είναι σε 24ωρη και δωρεάν διαθεσιμότητα, το booty call σου είναι πλέον μερικά κλικς μακριά.

Πώς να βρεις το Booty Call σου

Παρ' όλο που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, μπορεί να χρειαστούν δοκιμές με αρκετά και διαφορετικά άτομα μέχρι να βρεις κάποια που πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Κάνε το πρώτο βήμα με ένα απλό ψάξιμο στις επαφές του κινητού σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι τα booty calls είναι διαφορετικά από τα one night stands γιατί στα πρώτα συνήθως υπάρχει κάποιου είδους προϊστορίας ή συγκεκριμένου παρελθόντος μεταξύ των δύο ατόμων. Μπορεί να βρεις το ιδανικό για σένα booty call στην κοπέλα που γνώρισες τον περασμένο μήνα, βγήκατε ραντεβού και παρόλο που υπήρχε χημεία δεν ήθελες να το πάτε παρακάτω για δικούς σου λόγους. Ή ακόμη και σε μία παλιά σου φίλη από τη σχολή με την οποία έχεις κρατήσει επαφή και υπήρχε ανέκαθεν ένα σχετικό φλερτ.

Να πώς γνώρισαν κάποιες γυναίκες το δικό τους Booty Call

«Έχω μία μακροχρόνια συμφωνία τέτοιου είδους με έναν καλό μου φίλο και συνεργάτη. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω σχέση μαζί του, αλλά είναι αστείος και έχουμε καλή χημεία. Όταν παραιτήθηκα από τη δουλειά βγήκα με τους πρώην -πλέον- συναδέλφους μου για ποτά και το ίδιο βράδυ έκανα σεξ μαζί του. Μετά από λίγες μέρες μου ζήτησε να το επαναλάβουμε και από τότε έχουμε κρατήσει μία τέτοιου είδους ερωτική επαφή, βρισκόμαστε τουλάχιστον μία φορά στις δύο εβδομάδες» - Μαρία, 26.


text animated GIF


«Κατά τη γνώμη μου, δεν αξίζει να αναπτύξεις μία τέτοια σχέση μέσω εφαρμογής γνωριμιών, γιατί δεν υπάρχουν πολλές κοπέλες που θα βρεθούν με έναν άγνωστο για πρώτη φορά στο σπίτι του υπό τον όρο ότι απλά θα κάνουν σεξ, ακόμα κι αν αυτός είναι ο σκοπός τους. Το Τinder είναι συνηθισμένος τρόπος να βρεις το booty call σου, αλλά πρέπει πρώτα να συναντηθείτε έξω. Αν κάποιος έγραφε στο προφίλ του ότι δεν ψάχνει κάτι σημαντικό θα με έκανε να νιώσω ότι "πρέπει" να κάνουμε σεξ από την πρώτη φορά. Αν όμως βρεθώ με κάποιον που μου αρέσει και έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δε θέλουμε κάτι παραπάνω, μπορώ να κάνω μία καλή συμφωνία περιστασιακού σεξ» - Άννα, 24.

«Ο τύπος με τον οποίο έχουμε μία ανάλογη σχέση είναι φίλος ενός φίλου μου που γνώρισα σε ένα πάρτι. Είμαστε και οι δύο φοιτητές και μεταξύ μας δεν υπάρχει κάτι άλλο από το ότι πού και πού μοιραζόμαστε το ίδιο κρεβάτι» - Ιωάννα, 26.

Πώς να το ξεκινήσεις

Κατάφερες λοιπόν να βρεις την ιδανική κοπέλα για Booty Call. Το επόμενο βήμα είναι να ξεκαθαρίσετε το είδος της σχέσης σας και να θέσετε κάποιους βασικούς κανόνες. Το πρώτο και σημαντικότερο, είναι να σιγουρευτείς πως βρίσκεστε σε συμφωνία για το τι ακριβώς είδους σχέση έχετε. Όσο αμήχανο κι αν μπορεί να σου ακούγεται, μία ξεκάθαρη συζήτηση μαζί της είναι απαραίτητη.

Σε καμία μα καμία περίπτωση μην την αφήσεις να ελπίζει σε κάτι παραπάνω δίνοντας της ελπίδες, απλά και μόνο για να πάρεις αυτό που εσύ θέλεις (σεξ, δηλαδή). Αν είστε και οι δύο ανοιχτόμυαλοι ενήλικες που ξέρουν τι θέλουν και είστε ξεκάθαροι σχετικά με τα θέλω σας, λογικά δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

today animated GIF

Θέστε από κοινού τους κανόνες, όπως το αν μπορείτε να μείνετε σπίτι του άλλου μετά το σεξ ή το ποιος θα έχει τα προφυλακτικά. Aν εκείνη δεν δεχθεί τους όρους σου ή στην πορεία κάνει πίσω, μην την πιέσεις και μην προσπαθήσεις να της αλλάξεις γνώμη. Φέρσου σαν ενήλικας και σεβάσου τα όρια της.

«Δεν υπάρχει τίποτα αμήχανο ή παράξενο στο να πεις σε μία κοπέλα ότι απλά θέλεις να κάνετε περιστασιακό σεξ. Οι περισσότεροι άντρες νομίζουν ότι σχεδόν καμία δε θα το δεχόταν γιατί φοβούνται την απόρριψη ή την άσχημη αντίδραση τους» - Ελένη, 27

Πώς να στείλεις το μήνυμα του Booty Call

Το κλειδί εδώ είναι το timing. Απέφυγε να στείλεις το μήνυμα αργά, επειδή είναι πολύ πιθανό να κοιμάται ή να μην έχει όρεξη. Από την άλλη, αν το στείλεις πολύ νωρίς, μπορεί να έχει κανονίσει κάτι άλλο ή να έχει δουλειές. Ο καλύτερος τρόπος να βρεις την ώρα που θα βολέψει και τους δυο σας είναι να το έχετε συζητήσει από πριν. Είναι πολύ πιθανό να σου πει ότι μπορείς να της στείλεις ότι ώρα θέλεις ή να σου εξηγήσει ότι λόγω φορτωμένου προγράμματος, οι ώρες είναι περιορισμένες και συγκεκριμένες. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να έχετε κάνει αυτή τη συζήτηση εξ αρχής, για να αποφύγεις να βγεις εκτός ορίων.

Σε ό,τι αφορά το μήνυμα καθ'εαυτό, μπορείς να γράψεις κάτι σαν «Γεια, τι κάνεις;« ή «Πού σε πετυχαίνω; Θες να βρεθούμε;». Απέφυγε να γίνεις γραφικός και χυδαίος από το πουθενά, εξάλλου όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν οι παραπάνω φράσεις στις 2 η ώρα το βράδυ Σαββάτου.

Το πρωτόκολλο του Booty Call

Προσοχή: Το γεγονός ότι έχεις αναπτύξει με κάποια μια σχέση περιστασιακού σεξ δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέξεις τους τρόπους και τη συμπεριφορά σου. Μικρές κινήσεις όπως να το της καλέσεις ταξί για να πάει σπίτι ή να της στείλεις για να σιγουρευτείς ότι γύρισε καλά είναι σημαντικές όχι μόνο επειδή κάνουν καλό στο προφίλ σου, αλλά και γιατί είναι πιθανότερο να θέλει να το επαναλάβετε.

Απέφυγε να στείλεις το μήνυμα του Booty Call αν έχεις πιει πολύ, γιατί καμία δε θέλει να αντιμετωπίσει ένα μεθυσμένο άτομο, και το πιο πιθανό είναι να καταλήξει να σου κρατάει τον κουβά από το να κάνετε σεξ.

sex animated GIF

Τέλος, ακόμη κι αν η σχέση σας φτάσει στο τέλος της, είναι καλό να στείλεις ένα μήνυμα μία στο τόσο για να πεις ένα γεια και να τη ρωτήσεις αν είναι καλά. Το γεγονός ότι έληξε η σεξουαλική σας επαφή δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να χάσετε την αμοιβαία συμπάθεια, χημεία και ενδεχομένως τη φιλία που είχατε αναπτύξει. Άκου τα κορίτσια τι έχουν να σου πουν:
«Μην το κάνετε ολόκληρο θέμα όταν αφήνουμε ένα-δυο πράγματα μας στο σπίτι σας. Σε τέτοιου είδους συναντήσεις, ένα εφεδρικό καθαρό εσώρουχο, ένα ρούχο ή μία οδοντόβουρτσα είναι απαραίτητα» - Μαριάννα, 26.


«Πριν έρθω, βεβαιώσου ότι τα σεντόνια σου είναι καθαρά και κάνε την κίνηση να πληρώσεις το ταξί μου αν έχω φτάσει σπίτι σου» - Βασιλική, 25.



πηγη
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: