Θέλεις να ξεκινήσεις να αθλείσαι αλλά πάντα κάτι σε σταματάει; Δεν ξέρεις αν και πόσο πρέπει να αθλείσαι; Ή ποιοι workout στόχοι είναι οι σωστοί για σένα; Ευτυχώς υπάρχει το Misfit, ο personal trainer που ζει στον καρπό σου.

Το Misfit είναι μια πρωτοποριακή συσκευή παρακολούθησης της υγείας και της καθημερινότητάς σου, ένα πραγματικά έξυπνο Activity Tracker ιδανικό για τον αθλητισμό αλλά και για τις casual εμφανίσεις σου, αφού έχει και εκπληκτικό minimal design.

Το Misfit αναγνωρίζει το επίπεδο της δραστηριότητάς σου και ορίζει ατομικούς στόχους. Μπορείς έτσι να παρακολουθείς τη ζωή και την εξέλιξή σου συνδέοντας τη συσκευή με την εφαρμογή στο smartphone ή το tablet σου. Τα καλά όμως δεν σταματούν εκεί. Το Misfit διαθέτει ακόμα ειδοποίηση κλήσεων ή μηνυμάτων καθώς και διαχείριση της μουσικής για να γυμνάζεσαι πάντα σε αγαπημένους ρυθμούς. Είναι ελαφρύ και αδιάβροχο, με αυτονομία μπαταρίας έως και 6 μήνες ενώ καταγράφει αυτόματα τα βήματα, την απόσταση, τις θερμίδες αλλά και την ποιότητα ύπνου.

Και τώρα σίγουρα αναρωτιέσαι, πoιο Misfit να διαλέξεις. Δες παρακάτω το δικό μας αγαπημένο μοντέλο και διάλεξε αυτό που θα αφήσεις να σου αλλάξει τη ζωή!

Misfit Shine 2



Το νέο Misfit Shine 2 είναι πιο λεπτό, πιο δυναμικό και πιο έξυπνο. Ένα βραχιόλι ευεξίας με κομψό design και διακριτικό style το οποίο καταγράφει τις καθημερινές σας δραστηριότητες και την ποιότητα ύπνου. Τα 12 χρωματιστά LED που διαθέτει δείχνουν την πρόοδό σου για την εκπλήρωση του ημερήσιου στόχου δραστηριότητας καθώς και την ώρα, ενώ ο μηχανισμός δόνησης σου υπενθυμίζει πότε είναι η ώρα να κινηθείς. Λαμβάνεις ειδοποιήσεις μηνυμάτων και κλήσεων ή συνδέεις το Shine 2 με την εφαρμογή Misfit Link για να απολαύσεις ακόμα περισσότερες δυνατότητες- μουσική, selfie ή να συνδεθείς με διάφορες smart συσκευές στο σπίτι σας.


Κατασκευασμένο από αλουμίνιο µε ματ φινίρισμα και αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα, το Shine 2 με το minimal και μοντέρνο design είναι κατάλληλο για 24X7 outfits. Αναγνωρίζει το επίπεδο της δραστηριότητας σου και ορίζει ατομικούς στόχους, εμφανίζει βήματα, θερμίδες, απόσταση και καταγράφει τον ύπνο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του η αυτονομία μπαταρίας έως και 6 μήνες.



πηγη
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: