Η Warner Bros. κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ για το σίκουελ της ταινίας “Blade Runner” σήμερα το πρωί. Το τρέιλερ προσφέρει μια πρώτη ματιά στην ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο "Blade Runner 2049" και πρωταγωνιστές τον Harisson Ford και τον Ryan Gosling.

 Πέρασε καιρός από το 1982, αλλά έχουμε επιτέλους μία πρώτη ματιά στο Blade Runner 2049, το σίκουελ της κλασσικής sci-fi ταινίες σε σκηνοθεσία Ridley Scott, για την ιστορία του Rick Deckard (Harisson Ford) που πρέπει να κυνηγήσει και να εξολοθρεύσει ανθρωποειδή ρομπότ που ήρθαν στη γη να βρούν το δημιουργό τους.

fordbladerunner1982
Ο Harisson Ford στο Blade Runner το 1982


Στην ταινία επίσης παίζουν οι Ana de Armas, Robin Wright, Jared Leto, Barkhad Abdi, Lennie James, Mackenzie Davis και Sylvia Hoeks.

"Τα 'αντίγραφα' είναι σαν όλες τις άλλες μηχανές, είναι είτε όφελος είτε ζημιά " λέει ο χαρακτήρας του Ford, Rick Deckard στο τρέιλερ. “Αν είναι όφελος, δεν είναι πρόβλημά μου".

bladerunner20491912
Ridley Scott, Harrison Ford, Denis Millenueve και Ryan Gosling


Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 6 Οκτωβρίου 2017.



Video








πηγη
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: