Για τον ερχόμενο Απρίλιο μεταφέρεται η λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στις Συγκοινωνίες. Σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, σε ερώτηση δημοσιογράφου, το έργο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα πάει πίσω λίγους μήνες προκειμένου η εφαρμογή του να γίνει πιο ομαλά.

Σημείωσε πως ενώ θα μπορούσε να λειτουργήσει περίπου στα μέσα Γενάρη επελέγη να εφαρμοστεί λίγο πιο πίσω χρονικά να γίνει η σχετική ενημέρωση στο κοινό, να εκπαιδευτεί το προσωπικό και να λυθούν τα όποια θέματα.

Σύμφωνα με τον Υπουργό, για ένα διάστημα θα λειτουργήσουν ταυτόχρονα τόσο το παλιό όσο και το νέο σύστημα εισιτηρίου προκειμένου η μετάβαση να μην είναι χαοτική.

Να θυμίσουμε πως στο σύστημα των συγκοινωνιών της Αθήνας εκτός από το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, εντάσσεται και ο Προαστιακός στο αστικό του τμήμα, όπου και εκεί αναμένεται να τοποθετηθούν σύντομα τα μηχανήματα (μπάρες) εισόδου-εξόδου με την ηλεκτρονική επικύρωση του εισιτηρίου.


ypodomes.com
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: