Λεωφορείο που κινούταν στην οδό Ασκληπιού στον Πειραιά, το μεσημέρι της Τρίτης (13/12), παρέσυρε όσα αυτοκίνητα συνάντησε στην πορεία του, επί τουλάχιστον δύο τετράγωνα, ενώ ένας ηλικιωμένος άντρας έχασε και τα δυο του πόδια, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε το όχημα καθώς μπροστά του στο δρόμο είχε προκληθεί τροχαίο και τράβηξε το χειρόφρενο το οποίο όμως δεν έπιασε.

Αποτέλεσμα ήταν το λεωφορείο να αρχίσει να κινείται στο δρόμο, παρασέρνοντας άλλα οχήματα, έως ότου σταμάτησε πέφτοντας πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Η διοίκηση των «Οδικών Συγκοινωνιών», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της στον τραυματισμένο συμπολίτη και στην οικογένεια του.

Παράλληλα, η εταιρεία γνωστοποίησε ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και αναμένει τα αποτελέσματα του ελέγχου για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Καταρχήν από τις αστυνομικές αρχές, και στη συνέχεια τα πορίσματα από τους ειδικού εμπειρογνώμονες, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα, δεμένου ότι στο όχημα, όπως υποστηρίζει, είχαν γίνει όλοι οι προβλεπόμενοι τεχνικοί έλεγχοι.



πηγη
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: