Η Delta Air Lines φέρνει ακόμη πιο κοντά την Ελλάδα με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, προσφέροντας, για το καλοκαίρι του 2017, ανταποκρίσεις προς περισσότερους από 60 προορισμούς της Βόρειας και Λατινικής Αμερικής, καθώς και της Καραϊβικής, μέσω της απευθείας σύνδεσης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με το Διεθνές Αεροδρόμιο “John F. Kennedy” της Νέας Υόρκης.

Από τις 15 Απριλίου 2017, η Delta επαναφέρει το προγραμματισμένο απευθείας δρομολόγιο Αθήνα- Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιείται με Airbus A330-300 χωρητικότητας 293 θέσεων, σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες Air France, KLM και Alitalia.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ταξιδιωτική ζήτηση μεταξύ Ελλάδας - ΗΠΑ που σημειώνεται κατά τη καλοκαιρινή περίοδο, από τις 2 Ιουνίου η Delta θα προσθέσει μια δεύτερη καθημερινή πτήση.

“Εξυπηρετούμε την Ελληνική αγορά επί σειρά ετών και εξακολουθούμε να είμαστε η μοναδική αεροπορική εταιρεία που συνδέει με απευθείας πτήσεις την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη,” δήλωσε ο Dwight James,Senior Vice President – trans-Atlantic.

“Προσφέροντας δύο καθημερινά δρομολόγια κατά την περίοδο της καλοκαιρινής αιχμής, δίνουμε περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές μεταξύ των δύο χωρών συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη νέων εμπορικών και τουριστικών ευκαιριών”.

Το πρόγραμμα των θερινών πτήσεων της Delta μεταξύ Αθήνας – Νέας Υόρκης για το 2017 θα έχει ως εξής:


Αριθμός Πτήσης Αναχώρηση Άφιξη
DL213 Αθήνα στις 12:15 Νέα Υόρκη-JFK στις 16:18
DL413 Νέα Υόρκη-JFK στις 17:37 Αθήνα στις 10:30
Αριθμός Πτήσης Αναχώρηση Άφιξη
DL214 Αθήνα στις 14:20 Νέα Υόρκη-JFK στις 18:15
DL414 Νέα Υόρκη-JFK στις 19:30 Αθήνα στις 12:20






πηγη
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: