Κι ενώ όλα έδειχναν ότι βρέθηκε η «χρυσή τομή» μεταξύ ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και υπ. Μεταφορών / ΥΠΑ, αφού οι ελεγκτές ανέστειλαν τις απεργιακές κινητοποιήσεις, ένα νέο επεισόδιο έρχεται να «ταράξει» τις ήδη διαταραγμένες ισορροπίες.

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, με σημερινή τους ανακοίνωση, «στοχοποιούν» το διοικητή της ΥΠΑ Κωνσταντίνο Λιντζεράκο και – ίσως – όχι μόνο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΕΕΚΕ, «αναφορικά με το λιβελογράφημα της διοίκησης της ΥΠΑ, που δημοσιεύτηκε δέκα λεπτά πριν από την κρίσιμη συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, η σιωπή μας και οι καλοκαιρινές επιδόσεις του κλάδου των ελεγκτών, ως μέγιστη προσπάθεια στήριξης της τουριστικής βιομηχανίας, είναι η καλύτερη απάντηση.

Αναρωτιόμαστε τι σκοπούς μπορεί να εξυπηρετούσε ένα τέτοιο δημοσίευμα, πριν την συνάντησή μας στο υπουργείο. Και ο νοών νοείτω!!!».

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από την συνάντηση ελεγκτών – υπ. Μεταφορών – ΥΠΑ, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο διοικητής της ΥΠΑ, με μια μακροσκελή ανακοίνωση, υποστήριξε ότι οι ελεγκτές αντιπαλεύουν ένα νόμο που διασφαλίζει πλήρως τα δικαιώματα των εργαζομένων και υιοθετεί το σύνολο των Ευρωπαϊκών Κανονισμών, χρησιμοποιώντας «σκληρή γλώσσα».



πηγη
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: