Tο «Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου» του ΟΑΣΑ, στο οποίο η LG συμμετέχει με 50% και θα εγκαινιαστεί, σταδιακά, στις αρχές του 2017 στα ΜΜΜ της Αθήνας, αποτελεί το κυριότερο έργο της κορεατικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, εξαμελής αντιπροσωπεία του τεχνολογικού ομίλου, με επικεφαλής τον Young Shub Kim, πρόεδρο διευθύνοντα σύμβουλο της LG CNS, πραγματοποίησε συναντήσεις με τον υπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη και τη διοίκηση του ΟΑΣΑ.

Η LG συμμετέχει κατά 50% στον ανάδοχο που υλοποιεί το έργο ΣΔΙΤ του «Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου» του ΟΑΣΑ, προϋπολογισμού 58.800.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το ελληνικό Δημόσιο κατά 49%, με πόρους του ΕΣΠΑ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, ο κ. Young Shub Kim τόνισε την σημασία του έργου για την εταιρεία του και ευχαρίστησε τον υπουργό για την συνεργασία του υπουργείου με όλους τους εμπλεκόμενους, με αποτέλεσμα την έγκαιρη και επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.

Επίσης, διατύπωσε το ζωηρό ενδιαφέρον του ομίλου LG και για άλλα επενδυτικά σχέδια στην Ελλάδα.

Με το έργο του «ΑΣΣΚ», το παραδοσιακό χάρτινο εισιτήριο θα αντικατασταθεί βαθμιαία από ηλεκτρονικές «έξυπνες κάρτες», οι οποίες θα διευκολύνουν σημαντικά την πρόσβαση των επιβατών στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Επίσης, θα επιτρέψει στον ΟΑΣΑ να εφαρμόσει ευέλικτη και δικαιότερη τιμολογιακή πολιτική για τις μετακινήσεις των κατοίκων του Λεκανοπεδίου Αττικής, αλλά και να περιορίσει δραστικά την εισιτηριοαποφυγή.
 
 
 
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: