Οι εικόνες συνωστισμού που παρατηρούνται στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης έχουν γίνει και πάλι μέρος της καθημερινότητας των πολιτών. Τα λεωφορεία είναι ασφυκτικά γεμάτα, η μη χρήση μάσκας είναι συχνό φαινόμενο και ο κίνδυνος για την διασπορά του κορονοϊού... ολοένα και μεγαλώνει. 

Της Εύης Ζενέλι 

«Μετά από το πρώτο κύμα κορονοϊού, τώρα ξαναπερνάμε τα ίδια», δηλώνουν στo makthes.gr αγανακτισμένοι επιβάτες του ΟΑΣΘ για τις συνθήκες που επικρατούν στα λεωφορεία.

«Πέρα απ΄τον συνωστισμό που επικρατούσε πάντοτε, ένα τεράστιο άλυτο πρόβλημα για το επιβατικό κοινό, είναι και η μη χρήση μάσκας η οποία είναι πλέον υποχρεωτική στα λεωφορεία, αλλά κανείς δεν το τηρεί. Όλο αυτό δεν βοηθάει την όλη κατάσταση που βιώνουμε», δήλωσε άλλη επιβάτης.

Από την πλευρά τους οι οδηγοί του ΟΑΣΘ δηλώνουν πως «ο οδηγός μπορεί μεν να σταματήσει να δέχεται επιβάτες μετά από ένα σημείο, αλλά τότε θα παρατηρείται μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς δεν θα εξυπηρετείται αρκετός κόσμος. Θα υπάρχει παρατεταμένη αναμονή στις στάσεις για το επόμενο λεωφορείο και θα σημειωθούν ακόμα εντονότερες διαμαρτυρίες από ότι παρατηρούνται τώρα. Όσο μπορούμε βέβαια επιβάλουμε τη χρήση μάσκας στους επιβάτες».

Δεν παρέλειψαν βέβαια να αναφερθούν και στο μεγάλο και βασικό θέμα με τα λιγοστά οχήματα που κυκλοφορούν στην πόλη και εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχουν λεωφορεία. Μόλις 180 λεωφορεία εξυπηρετούν αυτή την στιγμή στην πόλη της Θεσσαλονίκης».


Πηγη


Ακολούθησε το OSY  TROLLEYBUS DRIVERS   στο Facebook .
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: