Στον αέρα η σύμβαση δεκάδων εκατομμυρίων που αφορά τις υπεραστικές συγκοινωνίες του δημοσίου.

Η εταιρεία Υπεραστικά Λεωφορεία Κύπρου ΛΤΔ (Υ.ΛΕ.ΚΥ.) δικαιώθηκε τη Δευτέρα (27/04) από το Διοικητικό Δικαστήριο όπου προσέφυγε κατά της απόφασης του υπουργείου Μεταφορών να κατακυρώσει τη σύμβαση για τα υπεραστικά δρομολόγια στην κοινοπραξία MLKP.

Το Δικαστήριο (Α. Ευσταθίου Νικολετοπούλου) αποφάσισε πως η κοινοπραξία που κέρδισε τον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο δεν πληρούσε βασικούς όρους της προσφοράς και συγκεκριμένα ότι δεν τεκμηρίωσε τις τεχνικές και επαγγελματικές ικανότητες ως όφειλε.

«Κατ΄ επέκταση η προσβαλλόμενη απόφαση λήφθηκε κατά παράβαση των όρων 6.2.3 και 8.3.1.1.6(Ι) του μέρους Α των Εγγράφων του Διαγωνισμού, αναφορικά με τις τεχνικές και επαγγελματικές ικανότητες του Ε/Μ», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην απόφαση.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον η αναθέτουσα Αρχή (Ύπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων) θα πρέπει να επανεξετάσει τα δεδομένα.

Για την ώρα δεν είναι γνωστές οι προθέσεις της κοινοπραξίας MLKP, που διατηρεί τις συμβάσεις για τις δημόσιες συγκοινωνίες σε Λευκωσία και Λάρνακα.




Πηγη


Ακολούθησε το OSY  TROLLEYBUS DRIVERS   στο Facebook .
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: