Η Πόλη του Μεξικού εγκαινιάζει προσφορά ηλεκτρικού τρόλεϊ Η Servicio de Transporte Eléctricos (STE) προκήρυξε διαγωνισμό για 50 τρόλεϊ με μπαταρία για χρήση στην Πόλη του Μεξικού, η οποία λήγει στις 21 Απριλίου. Αυτά δεν θα είναι τα πρώτα τρόλεϊ στην πρωτεύουσα του Μεξικού. Σύμφωνα με την πρόσκληση υποβολής προσφορών, τα λεωφορεία θα είναι αρθρωτά λεωφορεία με εναέρια γραμμή.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις: 18 μέτρα μήκος, χωρητικότητα 140 επιβατών ή περισσότερων, τουλάχιστον 35 από τους οποίους πρέπει να καθίσουν. Εκτός αυτού, τα οχήματα πρέπει να μπορούν να ταξιδεύουν τουλάχιστον 25 χιλιόμετρα χωρίς εναέρια γραμμή - επομένως πρέπει να έχουν ακόμη μια κατάλληλη μπαταρία επί της απαιτούμενης ισχύος κίνησης.

Τα οχήματα από την προσφορά πρέπει να χρησιμοποιούνται σε μια διαδρομή που χρησιμοποιείται από 130.000 άτομα κάθε μέρα. Με τη νέα γραμμή, ο χρόνος ταξιδιού μεταξύ του Constitución de 1917 και της Santa Marta θα μειωθεί από 36 σε 21 λεπτά.

 Ο φορέας εκμετάλλευσης STE είχε ήδη θέσει σε λειτουργία 63 τρόλεϊ με μπαταρία από την κινεζική εταιρεία Yutong στο τέλος του 2019. Ωστόσο, η Yutong δεν μπορεί να συμμετάσχει στη νέα προσφορά με το μοντέλο που είχε παραγγείλει εκείνη τη στιγμή: Τα τρόλεϊ ZK5120C έχουν μήκος μόλις 12 μέτρα και προσφέρουν χωρητικότητα επιβατών μόνο 90 ​​επιβατών.



Πηγη


Ακολούθησε το OSY  TROLLEYBUS DRIVERS   στο Facebook .
Axact

Trolleybus drivers

Oταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Δημοσιευση σχολιου:

0 comments: